Viața cu ceva în plus

22 feb. 2011

 “Atunci când scrii o poveste, trebuie doar să scrii cuvântul "castel" şi poţi vedea deja turnurile şi pădurea şi satul care îl înconjoară... Dar când vine vorba despre o piesă de teatru... aici totul depinde de cei care o privesc.”

Asa cum maniera in care ne comportam oglindeste felul nostru de a fi, teatrul , prin emotiile si sentimentele evocate, pune in valoare multele calitati ascunse pe care le detinem. Cand esti in spatele cortinei asteptand cu nerabdare ca spectacolul sa inceapa, reusesti sa realizezi, treptat, ca esti CINEVA si ca prin valorile detinute ai contribuit la intruchiparea frumosului si, mai presus decat atat, i-ai facut pe spectatori sa se simta bine si sa guste si ei putin din fericirile vietii despre care poate au uitat. Si, in caz ca nu stiati, as vrea sa mentionez ca pentru cei care sunt pe scena, voi, cei care priviti, sunteti cei mai importanti, deoarece reusiti sa transmiteti starea voastra de spirit si celor care joaca.
Dupa cum  bine stiti, in cadrul liceului nostru activeaza o echipa de teatru care are ca si coordonator pe doamna profesoara Ileana Corodean. Noi, cei de aici, suntem niste elevi simpli, la fel cum sunt si ceilalti adolescenti ai liceului nostru , dar care, doritori de a ne etala talentele, am decis sa urcam pe scena pentru a va amuza putin si pentru a aduce si mai multe argumente conform carora “viata de liceean este cea mai frumoasa” :D. Aducem multumiri si doamnei profesoare care, desi suntem inca copii si poate cateodata ne comportam imatur, reuseste sa ne inteleaga si sa faca repetitiile mai placute si pline de success.
Odata cu venirea primaverii, asadar, se zvoneste ca o noua piesa de teatru va fi pusa in scena…de data aceasta preconizam ca va fi o tragedie, insa de aici nu lipsesc nicidecum elementele de comedie care sunt sigura ca va vor face o dupa-masa placuta. Deci, sunteti asteptati cu totii sa o vedeti! Pentru mai multe detalii legate de data si locul cand aceasta din urma va fi desfasurata, o sa aveti parte in preajma evenimentului.
Pana atunci, dragi cititori, bucurati-va de viata si in primul rand de anii acestia frumosi in care inca suntem adolescenti si de care ne vom aminti cu drag peste ceva timp. Iubiti, radeti, traiti fiecare clipa cu mare intensitate, incercati lucruri noi, glumiti si in final, bucurati-va la maxim de primavara care urmeaza !!!

Articol scris de Giorgia Paștiu

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu