Ce este CREATIVITATEA ?

14 feb. 2011

Tudor Chirila

      Tudor Chirila este un actor, cantaret si compositor nemaipomenit cu care toti romanii ar trebui sa se mandreasca.

      Cariera lui Tudor Chirilă în teatru include apariții în muzicalul „Chirița of Barzoveni editia de gradinita” (după Vasile Alecsandri), în rolul Domnului Charles. În 2003, Tudor a interpretat rolul lui Malvolio în „A douăsprezecea noapte” (de William Shakespeare) si a jucat în piesa Ferdinand al VIII-lea Regele Spaniei (după N. V. Gogol). În 2004, Tudor a primit premiul UNITER pentru „Cel mai bun actor ” în rolul său din „A douăsprezecea noapte ”.

      A jucat în filme precum „Milionari de Weekend” (2003) și în unul dintre episoadele serialulul european „Comisarul Rex” (2001, Austria). In anul 2006, Tudor Chirila a jucat în rolul lui Sandu ≈ Alexandru Pârvulescu , în filmul Legături bolnăvicioase.

      Talentul  fata de muzica si-l arata prin trupa de success "Vama Veche", acum fiind solistul trupei "Vama".
      De curand, Tudor Chirila i-a acordat un interviu extraordinar  lui Cristian Lupsa de la “Decat o Revista”, in care ne-a explicat si a facut inteles pentru toata lumea ce inseamna creativitatea.
     "Mi-a placut mult sa-i acord acest interviu lui Cristian Lupsa de la Decat o Revista. A fost initiativa celor de la Friends Advertising prin Fundatia Friends for Friends. Interviul face parte dintr-o serie mai lunga cu diversi oameni care au de-a face intr-un fel sau altul cu "problema creativitatii". Eu il consider unul din cele mai complete interviuri pe care le-am acordat in ultima vreme. Cristi este un interlocutor inteligent si cu un soi de blandete reconfortanta. Enjoy!" (Tudor Chirila)
                                                                                                 Articol scris de Alexandra Stanciu



1 comentarii:

Malina spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=iG9CE55wbtY

Sir Ken Robinson vorbeste despre creativitate... foarte interesant!

Trimiteți un comentariu